dimecres, 6 de juliol del 2011

PROJECTE “CONEIXEM ESPANYA”

Aquest curs els nens i nenes de 6è hem fet un projecte interdisciplinar anomenat “Coneixem Espanya”. Amb aquest projecte hem posat a la pràctica tècniques d'estudi, sempre tenint en compte l'aprenentatge multicultural.

Concretament ens ha servit de rerefons per treballar/repassar la redacció de les diferents tipologies de textos, les tècniques d'estudi (subratllat, mapa conceptual, esquema, resum) i donar una visió global d'Espanya, de les comunitats autònomes : el relleu, els rius, la història (fent una recerca d'informació dels monuments i museus més importants per poder confeccionar un fris cronològic amb les característiques pròpies de cada edat), el clima (anglès) i la diversitat cultural (llengua,tradicions,...) . Amb l'anàlisi del “Guernika”(educació artística) hem fet un treball d' empatia i actituds que garanteixen el respecte i la convivència.

Per dur a terme aquest treball primerament hem fet un sondeig dels coneixements previs, o avaluació inicial i, a partir d'aqui hem treballat mitjançant diferents activitats que inclouen totes les àrees. Finalment hem comprovat el que hem après i estem molt contents d'haver-ho fet d'una manera tan divertida!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada